Mount Kelvin
Asiakastuki

Tarjoamme asiakkaillemme suomenkielistä tukea kaikkiin järjestelmiimme liittyvissä ongelmatilanteissa. Jotta voimme ratkaista ongelmasi mahdollisimman nopeasti, pyydämme suorittamaan itsenäisen vianmäärityksen oheisten ohjeiden avulla ennen huoltopyynnön lähettämistä.

Vianmääritys

Jos yksittäinen valaistusryhmä tai valaisin ei reagoi ohjaukseen, ongelma on todennäköisesti sähkönsyötössä. Tarkista sulakkeet ja käytä jännite pois (noin 10s) ja takaisin päälle kyseisestä valaistusryhmästä tai valaisimesta.

Mikäli tämä ei ratkaise ongelmaa, on kyseessä vioittunut DALI-komponentti, jonka vaihtamiseen tarvitaan sähköasentaja. Voit tilata vaihdon suoraan kohteen sähköasentajalta. Kun komponentti on vaihdettu, ilmoita asiasta huoltopyyntö-lomakkeella.

Jos mikään valaisin huoneessa ei reagoi ohjaukseen, tarkista että kaikki tarvittavat sulakkeet ovat päällä. Käytä jännite pois (noin 10s) ja takaisin päälle Mount Kelvin keskusyksiköltä ja DALI-väylästä.

Mikäli tämä ei ratkaise ongelmaa tai jos järjestelmässä on muita ongelmia, tee huoltopyyntö alla olevien linkkien kautta.

Tee huoltopyyntö